Zin in een avontuurlijk weekend weg? Kom naar de Belgische Ardennen voor een survival weekend bij Survival Life. Of je nu met familie, vrienden, collega’s of sportteam komt, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring vol spannende teambuilding activiteiten.

Overnachten bij Camping Polleur

Camping Polleur ligt naast Survival Life en biedt diverse accommodaties, zoals kampeerplaatsen, stacaravans, groepstenten en chalets. Voor grote groepen is Maison Polleur ideaal, met tien slaapkamers geschikt voor 28 personen. De camping verzorgt ook maaltijden, zodat je je volledig kunt richten op de activiteiten.

Meer dan 35 outdoor activiteiten

Survival Life biedt een breed scala aan activiteiten, waaronder kajakken, boogschieten, paintballen en raften. Of je nu kiest voor een standaard arrangement of je eigen programma samenstelt, er is voor iedereen iets uitdagends te vinden. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een veilige en plezierige ervaring.

Praktische informatie

Bij het plannen van je survival weekend kun je gebruik maken van de voorzieningen op Camping Polleur. Ontbijt- en lunchbuffetten zijn beschikbaar, en je kunt maaltijden meenemen naar de activiteiten. In de avond kun je genieten van een barbecue of een andere warme maaltijd op de camping.

Boek je weekend Ardennen

Klaar voor een actief weekend in de Ardennen? Bezoek Survival Life en boek je avontuur vandaag nog. Wij verwelkomen je graag voor een onvergetelijk survival weekend in de prachtige natuur van de Ardennen.