Dit jaar kunnen we hopelijk gewoon weer allemaal op vakantie. Waar vakanties buiten Europa nog onzeker zijn, lijken vakanties binnen de Europese grenzen wel gewoon mogelijk. Een auto voor je vakantie is handig, je hebt hiervoor weer andere wensen dan voor je dagelijkse ritjes voor woon- en werk verkeer. Omdat veel mensen op zoek zijn naar een occasion die ook geschikt is voor hun autovakantie is er hierover veel informatie te vinden op internet. In deze blog zijn 3 goede opties voor je vakantie op een rijtje gezet. Zo kan ook jij een weloverwogen beslissing maken voor je je vakantie boekt!

Kia

Kia occasions zijn een hele goede optie wanneer je ook van je autorit een feestje wil maken. In het bijzonder is de Kia Picanto aan te raden voor de levensgenieters op vakantie. Dit model heeft namelijk een dak met de mogelijkheid om deze open te schuiven. Met mooi weer kun je zo heerlijk genieten van het zonnetje. Ook zorgt dit voor wat frisse wind als je door de plaatselijke wegen rijdt. Bijkomend voordeel is dat Kia occasions ook nog eens prima betaalbaar zijn. Genieten op vakantie voor weinig geld dus!

Volvo

Volvo staat natuurlijk bekend om de zeer betrouwbare auto’s. Ideaal geschikt dus voor lange ritten waarbij je veel kilometers kunt maken. Ook als je van plan bent om in Duitsland het gaspedaal hard in te trappen wil je erna verzekerd zijn dat je niet alsnog met pech langs de weg komt te staan. Een Volvo doet over het algemeen waar hij bekend om staat, je op een veilige manier van A naar B brengen.

Mercedes

Ga je lang weg of heb je behoefte aan het meenemen van veel bagage? Extra ruimte krijg je zeker wanneer je kiest voor Mercedes Benz occasions. Deze grote auto’s zorgen er namelijk voor dat je genoeg ruimte hebt voor je gezin en alle bagage die mee moet. Daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat. Met een Mercedes weet je in elk geval dat je in stijl rijdt. Dat de auto niet nieuw gekocht is zullen andere mensen niet zien.